onsdag 12. oktober 2011

En eksplosjonsboks til...

Har laget en boks til, ikke så veldig ulik den forrige, men med noen forandringer.

Helt enkel utenpå, litt for enkel faktisk ser jeg nå, så jeg skal feste på et bånd til utenpå blondekanten....
Tagen er pyntet med stempel fra Stempelglede og har fått et "dryss" av liquid pearls, og seam binding sløyfe rundt "midjen".
 Sånn ser den ut når lokket tas av,,,
 I midten ligger det en ramme i metall fra Korthobby, som for anledningen skal være et sølvplettfat :) Tråsneller fra Bikuben, en heklebrikke, målebånd og saks-charms fra Korthobby. Knappene er funn på ebay, der er det mye gøy å finne!
Denne siden har en gammel symaskin-annonse i bakgrunnen, symaskin-charms og knapper. Sytråd-"holderen" har jeg laget etter etter et gammelt sy-kitt som jeg har. De var veldig enkle å lage, så jeg har laget to:)
Her er det et brukt et gammelt bilde av symaskin sakscharm og hjørnepynt fra Korthobby. Et par pyntenåler og trykknapper. 
 Her er det også nettbilde av symaskin og metallhjørnepynt, knapper og sikkerhetsnål. Et par nåler er festet i et bånd.
Knapper festet til en pappremse med synål på... Surret litt blonde og bånd rundt papir-ruller som har fått litt Walnut Stain på seg. Det har alle kanter også, både inni og utenpå esken, og panelene er sydd sammen med symaskina. Sytråd og halvperler er også med.
Ha en fin kveld videre!
Tove

Slenger på en liten ekstra her...
Lenet har en blog candy på gang, da hun nærmer seg 1000 følgere..
Flotte farger her da!

2 kommentarer:

Camilla sa...

Fy søren så stilig eksplosjonsboks!! Så mange herlige vintagedetaljer. Likte godt tagen din, har diesen selv, men har liksom ikke fått til å bruke den ennå... Men her så den utrolig lekker ut:)
Klem, Camilla

Heidi sa...

WOW så lekkert Tove, disse boksene er jo bare helt fantastiske. Kan jo sitte og studere alle detaljene i en evighet. KNALLFIN!!!!!

Klemmer fra
Heidi