lørdag 21. juli 2007

Sommeren er her!!

Ja, nå er jo ferien over, så selvfølgelig kommer fin været nå. Godt at jeg jobber hjemme da... så jeg kan nyte de fine dagene likevell!!

Her kommer nok et vannkanne kort...

Har forelsket meg i dette motivet, hagemenneske som jeg er, det er noe sjønnt med denne lille jenta. Har også brukt swirler som er til revolution-maskina, men som er kuttet ut med vanlig QK-tang... Bregnebladene var også del av jubileums-stemplene, men det var en langvarig jobb å klippe ut :) Kjøpte jo de fleste av stemplene som ble gitt ut 070707, men har ikke rukket å bruke så mange ennå. Det får komme etterhvert, for nå skal jeg ut i hagen og grave litt!!!
Ha en fin sommerdag..

3 kommentarer:

Lene sa...

Fantastisk flotte kort du lager. Liker veldig godt fargene du bruker.

Monica sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar på min side. Må jo bare innrømme at jeg har hvert på din side tidligere, men har vel dessverre ikke lagt igjen noe spor. Det angrer jeg på nå. Du har noen utrolig fine kort, nydelige farger og komposisjoner, det er nok meg som må hente tips her. Din forberedelse for kurs, var bare helt utrolig, nydelig fargelagt og det virket kjempe spennende. Som sagt, her var det mye fint å se på. : )

Trine sa...

Nydelig kort! Elsker fargene du har brukt, og motivet er så søtt! Du er kjempegod! Takk for titten igjen!