fredag 20. juli 2007

Straks er ferien over...

... det er utrolig så fort tre uker går. Men jeg har jo vært en fin ferie, både i Sverige og Norge. I Svarige var det jo litt spesielt å være med på Manolias jubileum. Traff flere av de svenske bloggerne, det var jo veldig kjekt. Lillemor, Pernilla,Linda, Petra og Sassa... det var veldig hyggelig å hilse på dere.

Har laget et kort til svigermor... hun var så snill å passe blomstene både inne og ute mens vi var på ferie. Hva kunne vel passe bedre enn det nye Magnolia stempelet Tilda med vannkanne da??

Inni har jeg startet med å skrive Tusen Takk med det nyinnkjøpte Quickutz alfabetet som heter Roxy. Linda Muren brukte så fint glitter på kort hun demonstrerte med i Borås, så jeg har hermet litt med å legge litt glitter både her og der.

2 kommentarer:

Lillemor Engdahl sa...

Det var kul att få prata lite med varandra sist! Ser att du använt den nya magnoliaflickan, jättefint kort! Och vilkte snyggt alfabet du skaffat dig!
Lillemor

Anonym sa...

Så flotte kort du lager Tove! Du må bli med på en stempel-/scrapbookingkveld snart. Har sett på alle kortene du har lagt ut på bloggen din- nydelige alle sammen. Jeg har også gått til anskaffelse av magnolia-stempel, men får jo aldri nok....:) Jobber med å få til å legge farger på-på en ok måte..

Roxy er forresten en stilig alfabet! Kjøpte du med skygger?

Ann Britt