fredag 4. januar 2008

Kursforberedelser

Har ei venninne som skal slå til med kurs nå på nyåret en gang, og tenkte det var greit å gjøre forberedelsene i god tid. Det er et nybegynner kurs, så jeg har malt ferdig en del motiver slik at det er sammensettingen av selve kortet vi skal konsentrere oss om... og fargevalg.

Har litt manko på inspirasjon også, så da er det greit å male motiver imens... men tenkte jo at jeg skulle lage noen kort til å ha med på kurset da, så jeg håper at det kommer noen gode ideer dalende snart.

En hel del motiver som er ferdig malte... gleder meg virkelig til de skal bli til kort! En god blanding av både Magnolia og hÄnglar og stÄnglar stemplerNærbilde på et par av Magnolia-motivene... Er spesielt glad i disse fra høst-pakken, så de blir mye brukt selv om vi er ute i januar

5 kommentarer:

Anonym sa...

Åhh så fin färgläggning! på alla!

Eva sa...

Jättefint och så mycket du har färglagt. Nu har du en hel del att göra kort av.

Anonym sa...

Vad duktig du är på att färglägga. Superfint. En trevlig blogg vet inte hur jag hittade hit men nu har jag bookmarkat din sida : )

Aud sa...

Oj, så mange - og så flott fargelagt!

Gleder meg til å se når du lager noen kort av disse! :o)

Lillemor sa...

Ås, så fina motiv! Din färgläggning är verkligen imponerande, skulle gärna gå på kurs hos dig fast det är liiite långt att åka! ;O)
Kanske du visar här på bloggen hur du gör, vilket papper o pensel du använder??? Hoppas!
Kram Lillemor