mandag 18. april 2011

Deilige vår...

Merker at det blir litt lysere farger i kortene nå etter hvert som våren kommer utenfor. Dette kortet har ikke fått så mye farger, bare noen få innslag av turkis og svak rosa.Mønsterarkene er fra Inkido og Maja Design, det turkise er en rest. Gjerdet, fuglen og bildet er festet med 3D puter, syns det fikk litt mer liv i kortet da. Her kommer noen nærbilder... Klokka er fra Korthobby, og har fått hvit dabber på seg. Blonden ble røfft festet til papiret med vanlig stiftemaskin.
Gjerdet er skåret ut med Silhouetten, malt med hvit acrylmaling, litt svart dabber og noen svake innslag av turkis og rosa. Surret litt naturbast rundt gjerdet og festet på et hjerte, også med litt rosa maling på. Rosene er fra Kort og Godt.
Hjørnene og fuglen er også fra Silhouetten, og fuglen ble skjært ut i "noteark", delene ble svertet med Walnut Stain og så limt sammen. Bildet, som er fra nettet, har fått Liquid Pearls rundt kantene, som jeg også har brukt litt hist og her.

Deilige feriedager... Ungene nyter det og er ute og leker. Kanskje vi tar en tur til fjellet, men det er ikke helt bestemt ennå. Uansett så er det deilige dager med små nye vårtegn hver dag.

Ha en flott Påskeferie!

Tove


5 kommentarer:

Jackie Thomas sa...

Oh my goodness. I have just found your blog and I love everything you create. Truly stunning creations. Hugs xo Jackie

Torill sa...

For et fantastisk lekkert kort du har laget!En "haug" med nydelige detaljer!
Ha ei flott påske!Håper været blir litt bedre hos oss her på nordvestlandet også.
Torill

enda en scrappedame sa...

Nydelig kort! Ble kjempefint med gjerde og fuglen :)

Cathrines-creative sa...

Kjempe lekkert

Heidi sa...

Aldeles nydelig kort!
Lekre farger og masse flotte detaljer:)
Takk for at du deltar i Card and Scrap sin utfordring:)