søndag 27. februar 2011

Vinterferien er i gang!

Sola skinner utenfor, stor-guttene er i slalombakken og lillegutt sover...
I tillegg så fikk jeg pakke i posten på torsdag, med noen av stemplene fra You are so special-collection. Så innemellom slagene så koser jeg meg med å male opp litt motiver... det var en del ark med i den pakken også, både fra Magnolia, Maja Design og Inkido. Gleder meg til å ta fatt på dem.Rosa utgave av et kort jeg har laget i blått før... Stempler fra Magnolia, Stempelglede og Ladybug and Friends. Mønsterark fra resteskuffen.
Den største blomsten er hjemmelaget og hjørnepynten er Silhouette.
Ha en fortsatt fin vinterferie alle sammen!
Tove

onsdag 23. februar 2011

Litt hekling...

Jeg har heklet litt i det siste, mellom kortlaginga;)
Fant denne fine heklenål-mappen her og heldigvis så hadde hun linket til oppskriften! (måtte melde meg inn i en hekleklubb, men det var utrolig mye fint å finne der også da)
Så da ble det en tur i restegarn-skapet til mamma og jeg fant en del bomullsgarn som jeg kunne bruke. Den ene varianten kunne man sy i glidelås, men jeg valgte denne enkle lukkingen med knapp.
Mellom lagene er det lagt inn en litt stiv plast-plate, noe som gjør at det minner mer om en bok. Inni er det plass til 10 heklenåler, og alt hekles i en lang remse før man deler av til fram -og bakside.

Tenkte jeg skulle lage noen flere med det samme, en koselig ting å gi bort til en håndarbeids-
venn da!
Da er det bare å si god natt...
Tovemandag 21. februar 2011

Strålende vintervær!

Sola varmer skikkelig nå når man er ute.... deilig følelse at den mørkeste tiden er over, selv om hver årstid har sin sjarm.
Laget en del vintage kort forrige uke, så her kommer et til...
Blomster fra Kort og Godt, sommerfugl og hjørnepynt er Silhouette, en kakeserviett, litt blonde og tekst fra Ladybug and Friends. Bildet fant jeg på nettet. Så er kantene stemplet med Stempelglede-stempel i fargen Pumice Stone, og svertet med Walnut Stain.
Nå skal jeg sette sammen et kort til som har ligget her ei stund, tror jeg har funnet ut hvordan det skal bli nå...
Tove

fredag 18. februar 2011

Et par Magnoliakort

Enda et kort med denne Edwin figuren... malt med distresser, diverse restepapir og fransk lilje fra Silhouetten. Kantene har stempel fra Stempelglede og teksten er fra Ladybug and Friends. En gammel Tilda dette også, enkelt kort-oppsett og tekst fra Ladybug and Friends her også, samt stempelglede på kantene. Et skikkelig sent innlegg dette, men nå er det jo helg også da :)

onsdag 16. februar 2011

Kort til gutt

Har endelig fått printet ut noen bilder fra nettet igjen, denne gangen ble det i alle fall et par guttebilder... ikke alltid de er så lett å finne. Teksten er Magnolia, kantene er Stempelglede og det er noen clearstamps også.
Tove

mandag 14. februar 2011

Gavekort-holder

Har laget lommebok kort i gavekort størrelse.De er jo ikke så veldig store, så jeg har ikke pyntet så all verden, bare enkle tekster på alle tre.
Dette ble til gratulasjoner...Så et med Made with Love...

Og dette ble til brudeparet.Har printet ut noen bilder fra nettet, så nå holder jeg på med litt mer vintage stil... Kommer vel noen kort i løpet av uka tenker jeg... ;)

Tove

fredag 11. februar 2011

Mere Magnolia...

Gutte-kort i brunt og blått. Tekst fra Ladybug and Friends, kantene er stemplet med Stempelglede og papiret er funnet i restekassa.. Nøkkelen er skjært ut med Silhouetten og malt med Distress Crackle paint i fargen Walnut Stain etterpå. Borden er også Silhouette. Dette kortet er også svertet og stemplet rundt kantene med Walnut stain. Hjertet tror jeg også er fra Magnolia. Alle motivene mine er som vanlig malt med distress, syns fortsatt de er veldig spennende å jobbe med... mange forskjellige teknikker man kan prøve seg på.
Da kom helga igjen... jeg syns ukene går så fort. Lillemann er blitt 5 uker allerede, og begynner å bli rundere i kinnene hver dag nå. Jeg får et lite smil i ny og ne også... det er så herlig!
Ha ei god helg, med mye hobbytid ;)
Tove

tirsdag 8. februar 2011

En liten ballerina

Stemplet opp denne Magnoliaen på Stempel-helga i høst, takk for lånet Heidi!
Ikke så mye pynt på dette, har stemplet rundt motivet med stempel fra Stempelglede sitt sett med Vintage Garden... de er kjempefine! Teksten er fra Ladybug and Friends, fotohjørner fra Silhouetten, papir fra blant annet Prima og en liten kakeserviett. Motivet er selvfølgelig malt med distresser, og jeg har brukt symaskina en del rundt kantene, samt svertet med walnut Stain.
Har malt ei i rosa også, så det blir et kort til i samme stil...
Tove

søndag 6. februar 2011

Lommebok kort

Har laget noen kort som ser ut som lommebøker.
Jeg fant malen til denne inne hos StampARTic og det finnes vel utallige variasjoner av dem kan jeg tenke meg.. Først en ensfarget i bruntoner... Skulle ha spandert en søm med symaskina ser jeg, men man lærer jo litt av de første man prøver seg på.
Inni har jeg stemplet tekst fra Kort og Godt, og satt inn et par "kreditkort".

Så et i grå/lilla mønsterpapir. Lokket holdes på plass av magneter som er satt på før mønsterpapiret, slik at de ikke vises, og de ikke blir så alt for sterke så de sliter av papiret.
Her ble det også tekst fra Kort og Godt
Inni skal jeg lage et enkelt kort i hver av dem, slik at det er litt plass å skrive på...
Har laget noen i gavekort størrelse også, men de må dekoreres litt først...
Tove
torsdag 3. februar 2011

Ta vare på hverandre....

Et enkelt kort, det blir ofte det;), motivet fra Magnolia er malt med distresse ink og kantene er svertet med Walnut Stain... Teksten er fra Stempelglede. Har dessverre gått tom for magneter til lommebok-kortene mine, men er snart ferdig å pynte noen av dem, så jeg skal legge ut et i løpet av helga.
I går ordnet jeg og guttene oss etter skole og lekser for å dra i svømmehallen, eller badeland heter det vel;) Jeg tenkte at jeg kunne sitte og passe på dem ved sidelinja, siden jeg ikke vil pådra meg noen brystbetennelse i det kalde vannet. (Det har jeg nemlig hatt før, og det anbefales ikke) Guttene tok to svømmekurs i fjor, slik at de skulle lære seg og svømme, så jeg tenkte at de skulle klare seg greit med mor som tilskuer. Men det endte med at vi måtte tusle slukøret ut av Atlanterhavsbadet uten annet enn klor-lukt i nesa, for siden Andreas er under 10 år, så må han ha med seg badende følge.... Gjett om det var sure miner da! Visste jo ikke om den regelen jeg...
Så det ble en liten tur på Burger King som plaster på såret, og så hjem igjen. Skikkelig surt, men da lærte vi det... neste gang må pappa være med:)
Nå er det straks helg! Selv for en nybakt hjemmeværende mamma så skal det bli godt...
Tove