onsdag 1. august 2012

DT-bidrag Vilda Stamps

Litt tidligere i sommer fikk jeg en hyggelig forespørsel fra Vilda Stamp om jeg ville være med i Design Teamet deres. Jeg hadde bestilt noen stempler fra dem tidligere i år og liker godt den vintage og steampunk stilen de har, så det var klart at jeg ville være med!
 Mitt første bidrag ble selvfølgelig i denne vintage print stilen jeg har holdt i det siste hvor jeg har brukt tekststempelet V474 . Jeg har stemplet teksten med Distress ink Walnut Stain, som jeg også har brukt på alle kanter før jeg sydde panelene med symaskina.Tannhjulene er skjært ut med Silhouetten.
Har brukt litt maskeringstape i hjørnene og bak motivet har jeg malt med Crackle Paint.
Mønsterark, filmstrip, klokke og gamespinner fra Tim Holtz.

 Nærbilde på tekststempelet
 Det andre kortet er også med print fra The Graphic Fairy og tekststempelet V588 fra Vilda Stamps. Også her er det mønsterark fra TH, ellers lite pynt.. en rose fra Kaiser Craft og papirstrimle-blomster jeg har laget med Silhouetten. Litt maskeringstape, syns det gir et shabby uttrykk med den grove tapen, og noen bokstav-klistermerker.
Nærbilde av tekststempelet, stemplet med Walnut Stain, og en liten tre-fugl som har fått Crackle  Paint, Picket Fence på seg.
Besøk Vilda Stamp bloggen og se hva de andre DT-jentene har å vise frem!
Tove

2 kommentarer:

Unni A sa...

Så lekre begge to! Kult med maskeringstapen!

Filharmonica sa...

Så herlig kort :-)) Masse flotte detaljer! Nå gleder jeg meg også til å komme igang som designer for Vilda :-) Ha en fin dag!