søndag 6. april 2008

Rosa og brunt

Har brukt papir med litt forskjellige rosatoner, sammen med brunt da. Vet dessverre ike hvor papiret er fra men fikk det av tantebarnet mitt, Ida. ( Turid Mari sier det er fra Panduro, så da er det sikkert det;)Har brukt et kalenderark, en billett jeg har fått av Camilla :) og en heklet blomst. Blomsten og jenta er Magnolia...


12 kommentarer:

Stine sa...

Kjempefine kort du har laget, ser at jeg bare må ha det Tilda i Paris stempelet jeg også! (Klipper og bort vingene nemlig..)Supert med hekleforklaring, det skal jeg prøve for resultatet blir jo kjempebra!

Stine :)

tiina38 sa...

Beautiful card! I like it very much!

www.tiina38.vuodatus.net

Jorunn sa...

Nok et nydelig kort i herlige farger!! og motivet så lekkert fargelagt at det kan ta pusten frå nokon og en kvar...

Klem,
Jorunn!

Ps:ser du har fått blogg-spam, ikkje klikk på linken, fjern heller innlegget...trulig virus!

Turid Mari sa...

Heia snuppa :)
Kjæmpesøtt kort!!
Hihi.. idag måtte æ spørre mamma om ho kunne lære mæ å hekle, men æ trur æ va for utålmodig, og det irrgule garnet hennes frista ikkje vældi ;) Mønsterpapiret du har brukt kommer fra Panduro Hobby :)
Har forresten laga et kort med "dine farga". Har sett at du bruke mye blått og brunt, og blei litt frista :)

Ha en fortsatt koseli søndag!
Klem fra Turid.

Heidi sa...

FOR et nydelig kort Tove.Rett og slett kjempelekkert! Rosa er jo en av mine favorittfarger. Og jeg sier det igjen - den hekleblomsten din er bare helt toppen! Gleder meg til å prøve selv.

nattaklem fra Heidi

petra/paradise sa...

Supersött kort vännen!! Härliga färger! Å fint dekorerat!! =)
Hoppas du haft en trevlig helg!
kram Petra

Carina sa...

Hekleblomstene er bare helt nydelige! Du må ha lykke til på messen på Lillestrøm! Tror det blir kjempegøy! Skal prøve å komme meg på en messe selv en gang! Man kan alltids trenge litt påfyll av inspirasjon! Liker Silhouetten kjempegodt! Men av og til synes jeg ikke at den klarer å kjære godt nok i gjennom papiret (bazzill) Hvis de demonstrerer, kan du spørre om de har noen tips for at det skal bli bedre:) Ellers bruker jeg den mye til å kjære ut templates. Og da er den inmari tidsbesparende!
Carina

Monica sa...

Såå flotte kort. Disse nydelige sirklene dine, flott å se dem på kort. Tror jeg må spørre mamma om hun kan forsøke for meg..... Hmmm.... de er jo sååå kule. !

Maya sa...

Nydelig kort...skikkelig herlige farger!! Og så er du bare superdyktig på å fargelegge motivene!

Gunilla/Nilla sa...

Du gör så underbara kort och så färglägger du så kanonfint. Alltid en fröjd att kika in. Dina virkade blommor var väldigt fina.
*kram*

Kaia sa...

Så fine kort du har laget. Liker veldig godt de heklede blomstene dine, men for en som IKKE kan hekle, så er nok de uoppnåelige.
Fargene og fargelegginga er som vanlig utrolig fine.

Anna M sa...

Vilket härligt kort! Underbara färger och stilrent. Det finns så mycket fint här att titta på och inspireras av!
Må så gott!
Kram Anna