torsdag 5. juni 2008

Blogg-ferie...

Vi har den deiligste sommeren her på Nordmøre nå, og all inspirasjon er flyttet ut i hagen og sola. Så jeg tror det kommer til å bli stille i bloggen i sommerdagene, i allefall så lenge været holder seg sånn som dette....
Har laget et kort da, som er lager til en utfordring på denne bloggen, men som jeg ikke har fullført helt. Men sjekk ut siden hennes... det er linker til nesten 20 utfordringer som skal holde på nå i sommer, så det kan jo være litt inspirasjon å hente!

Da sier jeg bare "GOD SOMMER" til alle dere som er innom og kikker og kommenterer.... Skal holde et øye med dere på bloggene, så kanskje det blir litt inspirasjon på meg også en regntung dag...;) Nå skal jeg ut og kose meg i sola!!!

5 kommentarer:

Jorunn sa...

Nydelig kort i herlige sommerfarger!!!
Og vi vestlendinger må berre nyte sommaren når vi har den, veit aldri kor tid ei regnbyge som varer i 3 veker kjem...hihi!

God sommer!!

Klem,
Jorunn

Aud sa...

Herlig kort! Flotte farger!

Det er ikke bare du som har fokus andre steder enn i hobby-avdelingen i dette nydelige sommerværet! Man får nyte det når det er slik - det kommer masse med kortlagings-vær senere! :o)

Hanne sa...

Flott sommerkort hadde du laget, Tove, og sånt sommervær som det vi har nå, er det bare å nyte mens det er her, det er ikke daglig kost i våre deler av landet!

Kos deg masse ute i finværet!
Sommersolklem fra Hanne:)

Kaia sa...

Hei på deg.

Tusen takk for beskrivelsen av criss cross card'et, det skal jeg prøve ut med en gang været tillater det. Ellers så er jeg som deg, ute så lenge sola er oppe. Man må nyte det så lenge man kan ;-)
Ha en riktig fin helg ;-)

Heidi sa...

Kjempekoselig kort Tove.

Kos deg masse i sommervarmen - her i Bergen smelter vi jo nesten

Stor sommerklem fra Heidi